HİNDİSTAN CEVİZLİ RULO PASTA TARİFİ

HİNDİSTAN CEVİZLİ RULO PASTA TARİFİ

Malzemeler :
1 su bardağı rendelenmişn hindistancevizi
Yarım su bardağı hindistancevizi sütü
4 adet yumurta
1 su bardağı tozşeker
1’er paket vanilya ve kabartma tozu
Bir buçuk su bardağı un
1 paket hazır vanilyalı puding
Üç buçuk su bardağı süt

Yapılışı :
Yumurtaları toz şekerle birlikte çırpın. Vanilya, kabartma tozu ve un ekleyip karıştırın. Yağlanmış küçük boy fırın tepsisine döküp, önceden ısıtılmış 175 derece fırında pembeleşene dek pişirin. Bir havlunun üzerine yağlı pişirme kağıdı serip, fırından aldığınız pandispanyayı üzerine yerleştirin. Yağlı pişirme kağıdını çıkarıp alın ve havlu ile beraber rulo yapın. Soğumaya bırakın. Pudingi üzerindeki tarife göre sütle hazırlayın. Karıştırarak soğutun. Pandispanyayı açıp, hindistan cevizi sütü ile ıslatın. Ortasına muhallebinin 1/3'ünü yayıp, rendelenmiş hindistan cevizinin yarısını serpiştirin. Rulo yapıp, üzerine kalan muhallebiyi sürün. Hindistan cevizi serpin. Soğuk olarak servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri