AĞLAYAN PASTA TARİFİ

AĞLAYAN PASTA TARİFİ


Malzemeler :
4 yumurta
1 su bar toz şeker
Yarım küçük çay bardağı süt
3 kaşık kakao(yem kaş)
1 kabartma tozu ve 1 vanilya
1 su bardağı dolusu un

Yapılışı :
Yumurta ve şeker iyice köpürene kadar çırpılır süt ilave olur bütün kuru malzemeler elenerek ilave edilir çırpılarak iyice karıştırılması sağlanır.Orta boy dikdörtgen veya kare borcam yağlanır mal boşaltılır 180 derece önceden ısıtılan fırında pişirilir.
Pişen kek iyice soğuduktan sonra 1,5 su bardağı soğuk süt ile kaşık yardımıyla her yeri ıslatılır.
1 paket şanti 1 bardak soğuk süt ile çırpılır kekin üzerine yayılır.


Çikolata Sosu İçin :
3 bardak süt
1 su bar toz şeker
1 yemek kaş tepeleme un

Yapılışı :
2 kaşık kakao iyice karıştırılır sonrasında karıştırarak pişirilir altını kapatıp 120 gr bitter çikolata eklenir karıştırılarak erimesi sağlanır ve karıştıra karıştıra soğutulur iyice soğuduğunda üstünü kapatıp dolapta dinlendirin dinlendikten sonra tekrardan bir karıştırıp pastamızın üzerine yayıyoruz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri