LABNELİ MİLFÖY KÜLAHLAR TARİFİ

LABNELİ MİLFÖY KÜLAHLAR TARİFİ

Malzemeler :
10 adet hazırladım 4 adet kare milföy yeterli geldi.
Milföyler oda ısısına gelince merdaneyle biraz inceltilir.Küllah kalıplar kağıtla katlanırsa iyi olur.Hafif açılmış olan milföyler nasıl kalınlıkta sarmak isterseniz o incelikte kesilir küllahlara sarılır.yumurta sarısı sürülerek önceden ısıtılmış 200 derecede kızarıncaya kadar pişirilir.Fazla kızarmamasına dikkat edin çıkartırken kırılmasın.Milföyler piştikten sonra dinlendirin soğuduktan sonra küllahlardan çıkartın .

İçi İçin :
3 kaşık labne peyniri,ince doğranmış yarım demet dereotu küp doğranmış bir kırmızı biber 2 yem kaş kadar mısır iyice karıştırılır servisten önce küllahlar doldurulur.
Bu iç mal çoğaltabilirsiniz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri