PEMBE ÇİKOLATALI PASTA TARİFİ

PEMBE ÇİKOLATALI PASTA TARİFİ

Kullanılacak Malzemeler:
1 adet hazır sade pandispanya
40 gram kuvertür çikolata
1 kase rendelenmiş pembe çikolata
1 çorba kasığı meyve esansı
1 kahve fincanı damla çikolata
1 adet muz
1 kase çilek
1 kase çırpılmış hazır kremşanti


Kreması için;
20 gram un
100 gram tozşeker
500 ml. süt
1 su bardağı krema

Yapılışı:
Kreması için un, tozşeker ve sütü sos tenceresinde karıştırın. Birkaç taşım kaynatıp ocaktan alın. Ilınınca çırpılmış hazır kremadan ekleyip karıştırın. Buzdolabında hafif sertleşinceye kadar bekletin. Pandispanyaya kalp şekli verip enlemesine üç eşit parça olacak şekilde kalıpla kesin. Keklerin iç kısmına meyve esansından fırça yardımıyla sürün. Pastayı üç kat olacak şekilde her katın arasına krema, doğranmış meyveler ve damla çikolataları paylaştırın. Üzerini kremşanti ile kaplayın. Ardından pembe çikolatayı rendeleyip pastayı süsleyin. Son olarak eritilmiş çikolata ve çikolataya batırılmış çilek ile pastanızın dekorunu tamamlayın. Buzdolabında 1 saat kadar beklettikten sonra servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri